Cos-Art real estate, interiors & Finance

When creativity meets finance

Een stevig stuk creativiteit in uw beleggingsportefeuille en uw vermogensopbouw annex successieplanning zal een veel beter resultaat geven in uw eigen specifieke situatie.

 

We nemen een even sterke solide basis mee in de bouw van uw eigen woning of beleggingsvastgoed maar verliezen de creativiteit voor de bouw en het interieur nooit uit het oog.

 

Cos-art werkt als een dynamisch team met expertise uit diverse sectoren. De zaakvoerders vullen elkaar professioneel aan in de zoektocht naar de ideale oplossing voor uw verwachtingen.

Cos-Art

Meer dan 25 jaar expertise in wonen, interieur en finance.

Real estate

Met meer dan 20 jaar ervaring in de vastgoedsector staan wij u bij in de zoektocht naar de perfecte woning. Onze nieuwbouwprojecten combineren hedendaagse architectuur met een optimaal wooncomfort. Onze moderne villa-appartementen zijn centraal gelegen op wandelafstand van het centrum in een omsloten groene locatie. 

Finance & Insurance

Onafhankelijkheid is onze grootste troef en jouw zekerheid. Al meer dan 30 jaar ervaring in het beleggingsdoolhof en de verzekeringswereld garandeert een professioneel advies op maat voor uw noden. Dit tegen de juiste prijs en met een persoonlijke, hands-on service.

Interiors

Elk project is een verrassende zoektocht naar een evenwicht tussen vormgeving en warmte, tussen esthetiek en functionaliteit, rekening houdend met uw persoonlijke voorkeur en visie. 

Wie zijn wij

Anneke Cosaert en Dieter Duyvejonck zijn uw partner voor uw woning, interieur en financieel advies . Met meer dan 50 jaar ervaring in onze branche  garanderen wij u een persoonlijke service tegen een correcte prijs.

Anneke cosaert

Interior Design & Real Estate

Dieter Duyvejonck

Finance and insurance

Geïnteresseerd in een gesprek?

Neem rechtstreeks contact met ons op voor een afspraak.