Prachtig afgewerkte handelsruimte

€480 000

0
Garage
0
kWh/m2
0 m2
Oppervlakte

Beschrijving

Prachtig handelspand in Heule met een oppervlakte van 120 vierkante meter, volledig afgewerkt tot in de puntjes. Dit moderne handelspand biedt een veelzijdige ruimte voor diverse zakelijke doeleinden.

 

Bij het betreden van de handelsruimte, valt meteen de indrukwekkende voorgevel met grote raampartij op, waardoor er veel natuurlijk licht de ruimte binnenstroomt. Deze ruimte kan dienen als een etalage om uw producten of diensten tentoon te stellen. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich tevens een berging en een toiletruimte met een ingewerkte douche, voorzien van hoogwaardige afwerking zoals mortex en Vola kraanwerk.

 

De perfecte ligging

Dit handelspand in Heule is een unieke kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een hoogwaardige en volledig uitgeruste commerciële ruimte. Met zijn topklasse afwerking en moderne voorzieningen is dit een ideale locatie om uw zakelijke activiteiten te ontplooien. Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Slim Ingedeeld

De handelsruimte is slim ingedeeld met maatwerkkasten en een schuifdeur die de tweede ruimte scheidt. In deze tweede ruimte treft u een elegante vergaderruimte aan, afgesloten met smeedijzeren pivotdeuren. Hier is ook een kitchenette aanwezig, uitgerust met hoogwaardige apparatuur van het merk Miele, waaronder een koelkast, vaatwasser, wijnkoelkast en ingebouwd koffieapparaat. Het aanrecht is afgewerkt met prachtig marmer, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling.

Werken met alle comfort

De vloer in het handelspand is voorzien van parket in visgraatmotief, wat de ruimte een warme en stijlvolle uitstraling geeft. Daarnaast is er vloerverwarming aanwezig voor het ultieme comfort. Het pand is uitgerust met domotica van Duotecno, waardoor u de verlichting, verwarming en andere elektronische systemen eenvoudig kunt regelen. Er is ook een alarminstallatie voorzien, waardoor uw eigendom veilig is.

Tot in de details

De verlichting is ingebouwd in het plafond, en er is zelfs een ingewerkte muziekinstallatie om de sfeer te creëren die past bij uw bedrijf. Maatwerkkasten die plafondhoog zijn, bieden voldoende opslagruimte en de ingewerkte ledverlichting zorgt voor een moderne uitstraling.

 

Ten slotte is er de mogelijkheid om een private afgesloten garage in de residentie aan te kopen, wat zorgt voor extra gemak en beveiliging voor uw bedrijf.

Extra Info

Neem een kijkje

Geïnteresseerd in een gesprek?

Neem rechtstreeks contact met ons op voor een afspraak.