Villazon III Gelijkvloers

TE KOOP :

VILLA-APPARTEMENT in afgesloten tuin
Jan Bouckaertstraat 1 – 8790 Waregem (Be)

VERKOCHT

Slaapkamers
Badkamer
M2
Tuin
M2
Terras
M2
Oppervlakte

Beschrijving

Op dit mooi en uniek gelegen perceel van +/- 1650 m2 bouwt BV Matala een moderne meergezinswoning, bestaande uit 6 volledig uitgeruste en hoogwaardige appartementen met 9 ondergrondse gesloten garages en een fietsenlokaal. Dit project combineert hedendaagse architectuur met optimaal wooncomfort en hedendaagse technieken  in een omsloten groene locatie.

 

Per verdieping zijn er 2 appartementen, elk voorzien van ruime terrassen. Ze genieten ook allemaal van zuidoriëntatie, hebben brede glaspartijen en zicht op de grote gemeenschappelijke tuin en het park “Baron Casier”.

 

Het gebouw is ingeplant in een natuurlijk afgesloten modern tuinconcept met dubbele ingangspoort langs de straatkant. Voor de privacy en de intimiteit worden de zijden naar de buren afgesloten met hoge hagen en bomen.

 

Er is een grote voortuin met inrit voor de 5 parkeerplaatsen van de bezoekers en de ondergrondse garages. Achter het gebouw kan u genieten van een grote gemeenschappelijke wandeltuin die aansluit op de groene zones van de buren en het park “Baron Casier”.

 

Voor de twee appartementen op de benedenverdieping is een privaat afgesloten tuintje voorzien aansluitend op hun groot zonneterras.

 

Mogelijkheid tot aankoop met 6% btw regeling op aanvraag. 

 

Prijs vanaf 479.000 euro excl kosten

 

We maken graag een afspraak !

De perfecte ligging

Het nieuwbouwproject “Residentie Villazon III” is gelegen in de Jan Bouckaertstraat 1, op wandelafstand van het centrum van Waregem.

Extra Info

Neem een kijkje

Geïnteresseerd in een gesprek?

Neem rechtstreeks contact met ons op voor een afspraak.